Repetities

I.v.m. corona uitbraak repeteren wij op dit moment niet.
Neem contact met ons op via het contactformulier voor de actuele stand van zaken.

Op de zondagavond repeteren wij van 18:45 tot 20:15 uur (met koffie / thee). We repeteren in een zaal van de NGK ‘de Morgenster’ in Wezep, Zuiderzeestraatweg 503.

Lijkt het je leuk om in een koor te zingen, dan ben je van harte welkom. Vanaf 18:30 uur is er altijd iemand aanwezig. En laat je er niet van weerhouden omdat je bang bent dat je geen noten kunt lezen of misschien wel niet zo goed bent. Al doende leert men. Veel van onze leden konden ook geen noten lezen toen zij begonnen met zingen.

Ons koor is een relatief jong koor, qua bestaan maar ook qua gemiddelde leeftijd. Tijdens de repetities is er een ontspannen sfeer en naast het serieus oefenen van liederen vinden wij gezelligheid met tijd voor een grap en een grol ook belangrijk.

We zingen zeer divers, van psalmen, opwekking tot speciaal voor ons gecomponeerde muziek. Eén keer per jaar hebben wij een Oranjeconcert waar ook oud hollandse nummers worden gezongen. Ook hebben we meegewerkt aan een uitzending van Nederland Zingt van de EO.

Je kunt ons vinden via Youtube, Spotify, Twitter en Facebook.

Twijfel je nog? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op deze site of via de social media.

Hopelijk tot snel!